Seniortræning

Seniortennistræning

Sommer

I sommerhalvåret træner vi hver onsdag kl. 18-20. Der er ikke tilmelding, du møder bare op og finder os ved de midterste baner nede ad trappen.

Vi starter altid træningen første onsdag i maj og der er gratis træning i maj og juni.

Seniortræning udendørs starter 4 maj 2022 kl. 18.00 og vi har som vanligt træning for begyndere og øvede.

Vinter

Sæsonen 21/22 har vi 6 seniortræninger. Du kan læse mere om datoer og tilmelding her.

Grundet træningen foregår indendørs om vinteren, er der begrænset antal pladser. Følg med på hjemmesiden og på klubbens Facebook-side for opdateringer om træningen.

Træning for alle niveauer

Alle kan være med, da der både vil være baner med begyndere, letøvede og øvede. Kom og få grundslagene på plads og  find andre på samme niveau at spille med.

Træningen er gratis, så kom og prøv dine evner eller få udviklet videre på disse. Du kan træne med et par gange helt uden beregning. Falder du for tennissporten, kan du fortsætte på holdet ved indmeldelse i klubben.

Som altid er det vores dygtige trænerteam, Irena og Jaqueline der står for seniortræningen.