Menu Luk

Trænere

Trænere

Klubben har tilknyttet et hold af erfarne og dygtige trænere til både juniorer og seniorer.

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Irena & Jacqueline & Michelle Daniel & William/Sebastian
Irena & Jacqueline & Michelle
Irena & Michelle & Jacqueline

Irena Tully

Cheftræner & Juniorformand

Irena træner alle niveauer - både dem, som har ambitiøse tennis målsætninger, såvel som dem, der bare gerne vil spille tennis i sin fritid. Med sine træningsmetoder har Irena udviklet Danmarksmestre, TENNIS EUROPE spillere som har nået toppen af ranglisten og har repræsenteret Danmark internationalt og har spillet ITF turneringer.

Irena har tenniserfaring- og tennis coach uddannelse fra USA, Prag og England og som DTF KT4 træner har hun trænet i forskellige klubber i Danmark.

Tidligere har Irena været Cheftræner / Bestyrelsesmedlem / Næstformand samt Junior og Senior udvalg og som cheftræner i HTK har Irena i sin 5-års periode sikret stabil og stigende medlemstal, effektiv træning og succes med holdkampe hvor alle hold, som Irena har trænet, har vundet guld i U12/U14 samt U16/U18.

Irena står for junior og senior klubtræning som cheftræner, såvel for privat træning for dem som er interesseret i enetimer. Irena har også ansvaret for Junior klubmesterskaberne og forestår løbende trænerudvikling af nye trænere.

Udover hendes tenniskarriere arbejder Irena med film, musik og reklamer hvor hun har arbejdet med nogle top entertainere, og producerer bl.a. tennis videoer, dokumentarer, film trailers osv.

Michelle Tully

Tennis Coach for Juniorer og Seniorer

Michelle har været flere gange Danmarksmester og har repræsenteret Danmark internationalt, har spillet Tennis Europe og ITF turneringer på det højeste niveau.

Hun kombinerer sin erfaring fra World-turen med de højeste grundlæggende Tennis Træneruddannelser.

Michelle træner alle niveauer og alle aldre med fokus på den bedste tekniske og taktiske udvikling. Hun er også specialist i fysisk- og mental træning på eliteniveau. Michelle har også taget kurser i idrætspsykologi samt stresshåndtering og har desuden erfaring med at træne mennesker med specielle behov.

Står for junior og senior klubtræning, samt for privat timer som aftales med cheftræneren.

Michelle har været holdkaptajn og med sine hold har hun vundet utallige medaljer.

Til dagligt læser Michelle Jura på Københavns Universitet, og samtidig laver hun musik og har været i forskellige film og TV serier som vises på Netflix, TV2, ViaPlay, DR osv.

Jacqueline Tully

Tennis Coach for Seniorer og Juniorer

Jacqueline har repræsenteret Danmark internationalt, har spillet Tennis Europe samt International Tennis Federation turneringer.

Jacqueline har de højeste grundlæggende Tennis Træneruddannelser og træner alle niveauer og alle aldre, samt taget kurser i Idrætsmassage.

Står for senior og junior klubtræning, samt for privat timer som aftales med cheftræneren.

Jacqueline har været holdkaptajn og med sine hold vundet mange medaljer.

Til dagligt læser Jacqueline Medialogi på Aalborg Universitet i København og har også været i forskellige film & TV serier som vises på TV2, Netflix, DR osv.

Daniel Borup

Juniortræner

Daniel har været træner i 2,5 år og har afsluttet KT3 i år. Til dagligt læser han på CBS. Han har fået en guldmedalje i 2022 på UngSenior VTPK holdet.

William Torres

William begyndte hans hjælpetræner karriere i 2023, har spillet tennis i flere år og blev klubmester i 2022. Han har været på KT1.

Administration

Dorthe/Jacqueline

Holdkaptajn Hold 2
E-mail: dkyhnaeb@gmail.com

Rasmus/Michelle

Holdkaptajn Hold 1
E-mail: malueliv@gmail.com

Irena Tully

Bestyrelsesmedlem/Juniorformand
E-mail: tennis.academy@instruction.com

Irena Tully

Cheftræner: Spørgsmål angående junior- og seniortræning osv.
E-mail: tennis.academy@instruction.com

Marion Lorenzen

Bestyrelsesmedlem/Turneringsansvarlig
E-mail: ml_box2002@yahoo.com