Træningsplan for marts og april

OPDATERET 9. marts

Fra 15/3 rykkes alle kl. 15-16 hold til 17-18 i stedet.

Træningsoversigt gældende fra mandag 15. marts

Da regeringen har lempet for kravene til udendørsaktiviteter i idrætsklubberne og vi samtidig har været så heldige at have en kunststofbane, starter vi træningen op så småt fra mandag d. 8/3.

Mange af jer har været rigtig hurtige til at svare på den mail, som der blev sendt ud med hensyn til træningstiderne, og været fleksible med hensyn til træningstider og dage. Tak for det!

Hvert hold vil have mellem 6 – 8 deltagere.

Vigtigt at man:

• kommer præcis til tiden
  • forlader området efter træningen
  • holder afstand til hinanden under træningen

Toilettet i klubhuset kan benyttes.

Grundet den korte træningstid er det vigtigt at I har varmet op inden træningstimen begynder, så tiden kan blive brugt på tennis. HUSK tøj til udendørsvejr, da træningen udelukket foregår udendørs da vi grundet restriktionerne ikke må benytte indendørshallen.

I tilfælde af regn vil træningen være aflyst.

Da det er svært for mange af jer at være til træning allerede kl. 15, vil vi så snart det er lyst nok kl. 18.00 flytte holdene der ligger fra kl. 15-16 til kl. 17-18. Men der går nok lige et par uger før det er muligt. I skal selvfølgelig nok blive orienteret herom når det bliver aktuelt. De hold der ligger fra kl. 16-17, vil der ikke komme nogen tidsmæssige ændringer for.

Jeg tror ikke, at der bliver lempet på kravene til brugen af indendørsfaciliteter lige med det samme, så denne ordning kommer sikkert til at køre marts og april, indtil grusbanerne er klar i starten af maj hvor der vil komme en revideret træningsoversigt.

Vi glæder os til at se jeres børn igen.

Mvh. Jan
Juniorformand