Motionistklubmesterskab 2020

Efter en succesrig motionistturnering sidste år, vil vi igen, på trods af omstændighederne, prøve at afholde en tilsvarende turnering i år. Turneringen er kun for medlemmer af VTPK

Der spilles kun singlekampe. Alle kommer i puljer, hvor man spiller alle mod alle. Alle kampe spilles bedst af 3 sæt, et evt. 3. sæt spilles som match-tiebreak til 10.

Placeringen i puljen afgøres på følgende måde:

1. Flest sejre
    2. Hvis lige mange sejre, så indbyrdes kamp
    3. Vundet flest sæt
    4. Bedste forskel i antallet af vundne partier i forhold til tabte partier

Lørdag d. 15/8 kl. 11 vil der blive afholdt et finalestævne for alle deltagere. Her vil de to nr. 1 fra puljeren spille mod hinanden, de 2 nr. 2 osv.

Denne dag sørger klubben for bolde og lidt drikkevarer til efter kampene til alle. Der vil være præmier til alle deltagere.

Vigtigst

Du tilmelder dig ved at overføre 50 kr. på MobilePay til 28 83 03 64 (Jan Villy Jensen). Skriv dit navn samt Klubmesterskaber i kommentarfeltet.

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 22/5.

De første kampe spilles i uge 22.

Finalestævne er lørdag 15 august kl. 11.

Plan for afvikling af motionistklubmesterskab