Information til forældre om juniortræning

Nu er vi heldigvis kommet i gang med træningen igen på kunststofbanen, som er rigtig god at have, når vi ikke må bruge vores hal. Der har været nogle misforståelser omkring tidspunkterne for træningen, så derfor skriver jeg dem igen.

Træning indtil maj
I uge 10 begyndte træningen igen, og her trænede nogle børn kl. 15 – 16 og andre kl. 16 – 17. Ugen efter var der så lyst, således at vi kunne træne til kl. 18. Det betød, at holdene fra kl. 15 – 16 fra den første uge, blev rykket til kl. 17 – 18.
De, der trænede kl. 16 – 17, har bibeholdt deres træningstid. Sådan vil træningen forløbe, indtil vi kan komme på grus omkring 1. maj.

Det er stadig vigtigt, at jeres børn kun er på området, mens der er træning.

Husk at give klubben besked, hvis en af spillerne skulle være uheldig og blive Corona-smittet

Delvis refundering af træningsgebyr
Tennisbestyrelsen har besluttet, at man kan få pengene for sit træningsgebyr retur for de 3 måneder, der ikke har været indendørs træning (dec – jan -feb). Man skal skrive en mail til vores nye kassér John Torres med enten et telefonnummer, der kan bruges til MobilePay eller et kontonummer. Johns mail er vtk.kasserer@vallensbaektennisklub.dk, og man skal rette henvendelse senest d. 5/4.

Klubtøj
Når vi kommer i gang på gruset, bliver der indkøb t-shirt til alle og fuld spilledragt til dem, der spiller på vores turneringshold med mindre man fik tøj sidste år.

Mvh.
Juniorformand VTPK