Menu Luk

Corona update

Opdateret 25. oktober

Forsamlingsforbud – 26. oktober og foreløbigt til 23. november

Antal personer i hallen – Seniorer

Forsamlingsforbuddet sænkes til 10 personer. Det vil sige, at en træningsgruppe med voksne deltagere maks. må indeholde 10 personer. Men der må gerne spilles eksempelvis adskilte doubler på tre forskellige baner på samme tid. Der kan godt være flere adskilte træningsgrupper i samme hal. Der skal være mindst én ansvarlig per træningsgruppe.

Antal personer i hallen – Juniorer

Der gælder fortsat en grænse på maks. 50 personer for børn og unge op til 21 år for idrætsaktiviteter uden overnatning. Så almindelig juniortræning kan fortsætte på samme vis som hidtil. Det vil være trænerne der ansvarlige for at spillere fordeles på banerne, således forsamlingsforbuddet overholdes.

Brug af maske eller visir – 29. oktober og foreløbigt til 2. januar

Man skal bære mundbind eller visir på alle indendørs steder med adgang for offentligheden – herunder idrætsfaciliteter. Det gælder ikke, når man udøver idræt. I udgangspunktet er børn under 12 år undtaget fra kravet om at bære mundbind.

Betydning for VTPK

Juniortræning og kommende arrangementer opfylder de nye restriktioner, så vi fortsætter med de planlagte aktiviteter. Vi opfordrer til, at hvis det er muligt, så afleverer og henter man uden for hallen. Der er ophængt håndsprit ved døren ind til hallen. Brug dette før du går ind.

Læs hele corona-artiklen fra Dansk Tennis Forbund her

Generelle retningslinier for juniorer

– Hvis du er hjemsendt fra din skole, må du ikke deltage i tennistræningen
– Selv om du har en negativ test, må du ikke deltage i træningen
– Når du kan starte i skole igen, kan du også komme til tennistræning igen