Doubleturnering for motionister VTPK 2021

Efter to år med singleturnering vil vi år i stedet for afholde en doubleturnering for motionister i VTPK.

Efter lodtrækning kommer man sammen 4 og 4. Man spiller et sæt til 6 med evt. tiebreak ved stillingen 6 – 6. Derefter bytter man makker – spiller et nyt sæt – bytter makker igen – og spiller et nyt sæt, således at man i alt spiller 3 sæt med en ny medspiller hver gang.

Første spiller, der står nævnt i programmet efter lodtrækningen, er ansvarlig for bolde, er kamparrangør, banebooker og sender antallet af sejre for hver spiller til mig. Det bliver selvfølgelig forskellige personer fra gang til gang, der får denne ”værtsrolle”.

Finaledag

• Søndag d. 23/8 kl. 11 vil der blive afholdt et finalestævne for alle deltagere
  • Her vil de 4 med flest sejre spille mod hinanden, nr. 5 – 8 spille mod hinanden osv.
  • Denne dag sørger klubben for bolde og lidt drikkevarer til efter kampene til alle
  • Der vil være præmier til alle deltagere.

Vigtige datoer

• Tilmelding skal ske senest lørdag d. 22/5.
  • Kampene afvikles i ugerne 20, 22, 24 og muligvis 32. Torsdage og weekender er gode dage at afvikle kampene på.
  • Finale spilles 23/8 kl. 11

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at overføre 50 kr. på MobilPay til 28 83 03 64. Skriv venligst din mail på indbetalingen. Turneringen er kun for medlemmer af VTPK.