Velkommen til Vallensbæk Tennis og Padel Klub!

Juleafslutning, se nedenstående link!

Se også programmet for MOTIONISTTURNERINGEN
Motionistturnering

Vi opfordrer alle junior-spillere til at deltage ved Sjællandsmesterskaberne. Der er rækker til alle aldre og niveuaer.
Link til indbydelse

Borgmesteren og formanden

Så blev de nye padelbaner indviet på behørig vis! Borgmesteren og VTPK's formand holdt taler, og så blev der spillet padeltennis. Patrick Wozniacki var blandt spillerne, og det så spændende ud. Det er gratis at spille frem til 1.4.2020. Nøgle til banerne kan hentes i Idrætscentret, hvor der også kan lånes bat og købes bolde.

Padelbane bookning

Indtil 01.04.2020 kan der kun bookes baner hos Vallensbæk Kommune.
Vi forventer efter denne dato at bookning kan ske både hos kommunen og i vort system, dog på forskellige dage.
Bats kan lånes og bolde købes i Idrætscentret, hvor også nøgle til banerne udleveres.

Kunne du tænke dig at prøve en sportsgren, der kombinerer sjov, teknik og taktik samtidig med du får en masse nye kammerater?

Vallensbæk Tennis og Padel Klub tilbyder:

· Tennisoplevelser for hele familien!

· Professionelle træningsfaciliteter!

· Ungt og uddannet trænerteam!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Vallensbæk Tennis og Padel Klub!

Vi samarbejder stolt med

Vallensbæk Tennis og Padel Klub - Idræts Allé 8 - 2625 Vallensbæk - vtk.kasserer@vallensbaektennisklub.dk . en løsning fra Klubmodul