Velkommen til Vallensbæk Tennis og Padel Klub!
På grund af situationen med Covid-19 bliver alle faciliteter lukket ned.
Det betyder, at fra i dag kan tennishallen og andre faciliteter ikke benyttes.
Al træning er aflyst fra i morgen 12/3 og til efter påske!

Grundet de seneste meldinger fra sundhedsmyndighederne er generalforsamlingen udsat, da der var tilmeldt flere end 10 personer.
Når det igen bliver muligt, vil der blive indkaldt til ny generalforsamling med 14 dages varsel i henhold til vedtægterne.
Aktiviteterne for padelbanerne er ligeledes udsat på ubestemt tid!
Se programmet for MOTIONISTTURNERINGEN
Motionistturnering

Så blev de nye padelbaner indviet på behørig vis! Borgmesteren og VTPK's formand holdt taler, og så blev der spillet padeltennis. Patrick Wozniacki var blandt spillerne, og det så spændende ud. Det er gratis at spille frem til 1.4.2020. Nøgle til banerne kan hentes i Idrætscentret, hvor der også kan lånes bat og købes bolde.

Padelbane bookning

Indtil 01.04.2020 kan der kun bookes baner hos Vallensbæk Kommune.
Vi forventer efter denne dato at bookning kan ske både hos kommunen og i vort system, dog på forskellige dage.
Bats kan lånes og bolde købes i Idrætscentret, hvor også nøgle til banerne udleveres.

Kunne du tænke dig at prøve en sportsgren, der kombinerer sjov, teknik og taktik samtidig med du får en masse nye kammerater?

Vallensbæk Tennis og Padel Klub tilbyder:

· Tennisoplevelser for hele familien!

· Professionelle træningsfaciliteter!

· Ungt og uddannet trænerteam!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Vallensbæk Tennis og Padel Klub!

Vi samarbejder stolt med

Vallensbæk Tennis og Padel Klub - Idræts Allé 8 - 2625 Vallensbæk - vtk.kasserer@vallensbaektennisklub.dk . en løsning fra Klubmodul